Гуми 205/65/15 с нормално окачване, дали ще опира при натоварен кола ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на летни гуми за Алфа 156
Collapse
X
-
http://www.margel.info/lang_bg/tire.php?id=730
Аз се спрях на тези произведени в Тайланд дот5009 трейдуеър 300 тракшън А температура БКазана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеКупих си 4бр 205/50/17 Континентал Спорт контакт 2, дано да ми оправдаят очакваниятаРазбирам да е за зима да търсиш по-тясна гума, ама за лятна за какво ти е?
Comment
-
Comment
-
Да изкажа мнение относно гуми Hankook V12EVO. Карам от около месец и нещо с тях. 205/55/16
На сухо:
-добро сцепление при ускорение
-страхотно тиха и мека гума
-ниско сцепление при спиране (АБС на сух асфалт без пясък се задейства)
на мокро:
-стабилна при ускорение дори в завой
-не моного силна при странично натоварване (предницата се пързаля в завой с висока скорос при върната газ)
Това са ми впечатленията за сега.
Със старото пирели п6000 имах обратното поведение.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Моите впечатления от Континентал спорт контакт 2 са :
+ На дъжд са супер!
+ Сравнително по-тихи и комфортни (возията е по-добра) от предишните ми Пирели П Зеро Росо
+ добро сцепление при ускорение
+ взех ги на много изгодна цена!!!
- Докато са студени не държат много добре на сухо и като цяло си искат по-високи температури, за да покажат качествата си...Това за мен е минус, защото карам доста често на къси отсечки, които взимам бързичко и липсата на 100% сцепление ме изненада неприятно първия път !Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment